logo

Parket plaatsen

Parket plaatsen? Dat kunnen we als geen ander!

Parket is een vloertype dat niet alleen uitstekend isoleert, maar evengoed heel wat grandeur uitstraalt. Wij kunnen u een ruim assortiment aan massieve of halfmassieve parketvloeren aanbieden en dat in verschillende sorteringen, gaande van rustiek tot modern.

Wie door ons parket laat plaatsen, kan op echt vakmanschap rekenen. Hoewel we parket doorgaans volgens een hedendaagse methode aanleggen, kan u nog steeds voor de traditionele techniek kiezen. Belangrijk om te weten, is dat wij uw parketvloer altijd zelf ter plaatse afwerken. Bijgevolg is maatwerk een garantie!

Parkevloer laten plaatsen
Parket nabehandeling met vernis

Nabehandeling met olie of vernis

Indien nodig, breken we vooraf uw oude vloer uit om in de plaats een stevige ondervloer te voorzien. Daarop brengen we dan uw gekozen parket aan.

Als laatste stap kunnen we uw parket dan met olie of vernis afwerken. Olie halen we bij leveranciers als Ciranova®, Blanchon, WOCA en Rubio Monocoat. Qua vernismerken beroepen we ons uitsluitend op Blanchon.

Aarzel niet om ons te contacteren als u een warme parketvloer in uw pand wil laten plaatsen. Wij werken een gedetailleerde offerte voor u uit, waarin duidelijk wordt welke kosten u mag verwachten.